MARIDIAM       Juwelier - Edelsmid - Diamantexpert

Service in eigen Atelier!

Naast de verkoop van alle soorten sieraden en juwelen in goud en zilver, al dan niet bezet met briljanten - diamanten en/of andere edelstenen waaronder ringen, armbanden, colliers, oorbellen, broches, bedels en hangers en nog veel meer, leveren wij ook een uitstekende service.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten van dienstverlening op gebied van sieraden, juwelen en horloges.

Zoals: Nieuw werk, veranderingen en omwerken van bvb. oude trouwringen enz., reparaties en onderhoud, zetten van diamanten en of andere edelstenen, polijsten en rhodineren van witgoud enz.

Ook met horloges en klokken kunt u bij ons terecht voor service, onderhoud en revisies, ook voor batterijtjes, glazen en horlogebandjes in metaal en leder.

In ons eigen atelier repareren wij niet alleen juwelen en sieraden die bij ons gekocht zijn, maar ook juwelen die u elders gekocht hebt, dat is voor ons geen enkel probleem.

Reparaties worden normaal gesproken binnen één week verricht. Vrijdag of zaterdag gebracht, is zaterdag daarop klaar. Kleine service en reparaties zijn soms klaar terwijl u wacht. Revisies van horloges en klokken kunnen echter enkele weken duren.

Verder verzorgen wij voor u ook alle soorten van taxaties en waardebepaling voor bij voorbeeld de verzekering of verdeling bij erfenissen.

Nieuw werk - Reparatie's - Service en Onderhoud - Zetten van Edelstenen - Schoonmaken & Polijsten - Taxatie's

Alles voor Horloges: Batterijtjes - Glazen - Bandjes - Onderhoud - Revisie's enz.

   

   

   

A 18 spec

 

A 25 Vol

 

A 217201

 

A 195001

Top